مهر گزارش می دهد؛

عزم عراق برای تسریع روند اخراج تروریست‌های آمریکایی

عزم عراق برای تسریع روند اخراج تروریست‌های آمریکایی

حماقت مجدد تروریست های آمریکایی در هدف قرار دادن مواضع «حشد شعبی» و تعرض به حاکمیت ملی عراق در کربلاء موجب شده است تا اقشار مختلف این کشور به فکر تسریع روند اخراج آنها از خاک خود بیفتند.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل - رامین حسین آبادیان: به نظر می‌رسد که تبعات و پیامدهای وخیم تجاوزگری‌های تروریست‌های آمریکایی در عراق که طی روزهای اخیر اتفاق افتاد، بسیار فراتر از آن چیزی است که سردمداران ایالات متحده آمریکا تصور آن را می‌کردند.

اخیراً اقشار مختلف عراق از پارلمان گرفته تا احزاب و جریان‌های مختلف و شخصیت‌های سیاسی و همچنین دولتمردان این کشور مواضع قاطعانه ای را در قبال تجاوزگری تروریست‌های آمریکایی علیه حشد شعبی و همچنین تعرض آشکار آنها علیه شهر مقدس کربلاء، اتخاذ کرده‌اند؛ مواضعی که جملگی حاکی از آن است که روند اخراج تروریست‌های آمریکایی از خاک عراق بیش از پیش تسریع شده است. بر این اساس، ناگفته پیداست که در پی حماقت مجدد آمریکایی‌ها در عراق و علیه حشد شعبی، شمارش معکوس برای اخراج آنها از خاک عراق آغاز شده است.

در همین ارتباط، گردان‌های حزب‌الله عراق تاکید کردند که نیروهای مردمی این کشور باید با جدیّت برای بیرون راندن نظامیان اشغالگر آمریکایی تلاش کنند. این گردان‌ها تأکید کردند: در حملات آمریکا به البوکمال و جرف النصر و دیگر مناطق، رزمندگان ما آسیبی ندیدند. ادامه این جنایات نیازمند مقابله با نقض حریم هوایی عراق برای جلوگیری از تجاوزات آمریکا است. از سوی دیگر، «حسن سالم» نماینده پارلمان عراق تاکید کرد که اقدامات نظامیان آمریکایی در عراق به مثابه اعلام جنگ علیه این کشور است.

وی در ادامه افزود: آمریکایی‌ها مواضع نیروهای امنیتی عراق را هدف قرار دادند. سالم تصریح کرد: ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد آمریکایی‌ها به دنبال تضعیف حشد شعبی و زمینه سازی برای ورود مجدد عناصر داعش به عراق هستند. وی تاکید کرد: ملت عراق از هر عملیاتی علیه نظامیان آمریکایی استقبال می‌کنند.

این درحالی است که «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق نیز به اقدامات خصمانه آمریکا در این کشور واکنش نشان داد. وی در این خصوص گفت: حملات آمریکا به مواضع حشد شعبی نقض صریح حاکمیت ملی عراق است. الحلبوسی تأکید کرد: هدف قرار دادن فرودگاه کربلاء نیز معنایی جز نقض حاکمیت ملی عراق ندارد. رئیس پارلمان عراق در ادامه گفت: دولت عراق می‌بایست با فعال سازی گزینه‌های دیپلماتیک در مجامع بین‌المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد جلوی این دست از تجاوزات علیه عراق را بگیرد.

افزون بر آنچه که گفته شد، وزارت خارجه عراق نیز سفیر ایالات متحده آمریکا در این کشور را در اعتراض به تجاوزگری‌های اخیر واشنگتن احضار کرد. تمامی این تحولات و واکنش‌ها جملگی حکایت از آن دارند که عزم اقشار مختلف عراق از پارلمان گرفته تا دولت و احزاب و شخصیت‌های سیاسی مختلف برای تسریع در روند اخراج تروریست‌های آمریکایی بیش از پیش تقویت شده است. آمریکایی‌ها پیش از حماقت جدید و بزرگ خود علیه حشد شعبی و کربلاء گمان نمی‌کردند که این اقدام پیامدهایی از این دست برای آن داشته باشد.

اما تجاوز نظامی تروریست‌های آمریکایی به عراق به همین نقطه ختم نمی‌شود، چرا که آمریکایی‌ها فرودگاه غیر نظامی و در دست ساخت کربلاء را نیز بمباران کردند. در پی این اقدام وحشیانه آمریکا، تولیت آستان مقدس امام حسین (ع) از تصمیم خود برای شکایت از دولت آمریکا در دادگاه‌های بین‌المللی خبر داد.

تولیت آستان مقدس حسینی (ع) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حمله هوایی به فرودگاه کربلا یک تجاوزگری آشکار بود که هیچ توجیهی نداشت. تولیت از تمامی رسانه‌های داخلی و خارجی می‌خواهد تا این تجاوزگری را مستند کرده و با اطلاع از غیر نظامی بودن کامل فرودگاه حجم خسارت‌ها را نیز ثبت کنند». در بیانیه تولیت همچنین آمده بود که این فرودگاه کاملاً غیر نظامی است و تولیت مقدس حسینی (ع) به همراه چند شرکت عراقی بر روند ساخت آن نظارت دارند. کادر مشغول به کار نیز غیرنظامیان عراقی هستند.

واقعیت آن است که انتخاب یک موقعیت جغرافیایی خاص توسط تروریست‌های آمریکایی برای تجاوزگری در عراق یعنی «کربلاء و فرودگاه در دست ساختِ آن» نمی‌تواند بی معنا و مفهوم باشد. انتخاب این موقعیت جغرافیایی یعنی کربلاء که یکی از نمادهای مقدسات عراق محسوب می‌شود، در واقع با هدف اهانت و هتاکی به این مقدسات صورت پذیرفته است. آمریکایی‌ها از این رهگذر تلاش کردند این پیام را به عراقی‌ها مخابره کنند که مقدساتشان برای آنها از کوچک‌ترین اهمیتی نیز برخوردار نیست.

از آنجایی که فرودگاه در دست ساخت کربلاء تحت نظارت تولیت آستان مقدس حسینی (ع) و این تولیت نیز وابسته به مرجعیت عالیقدر شیعیان عراق محسوب می‌شود، کاملاً واضح و روشن است که تروریست‌های آمریکایی با نیت هتاکی به مقدسات عراق و ساحت مرجعیت، کربلاء را برای تجاوزگری‌شان انتخاب کرده‌اند.

تمامی این تجاوزگری‌ها درحالی است که برخی از شخصیت‌های عراقی در داخل تاکنون حاضر به محکومیت اقدام تروریست‌های آمریکایی نشده‌اند؛ مسأله ای که حتی اعتراض گروه‌های مقاومت را به دنبال داشته و آنها خواستار اتخاذ موضع صریح تمامی شخصیت‌های مختلف در قبال اقدامات قلدرمآبانه و تجاوزکارانه آمریکایی‌ها شدند.

در هر صورت، آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که حشد شعبی نقش مهم، برجسته و تأثیرگذاری در روند مبارزه با تروریسم در عراق داشته و بدین ترتیب، تداوم موجودیت آن در عراق می‌تواند سرمنشأ دستاوردها و موفقیت‌های فراوانی در آینده این کشور باشد. از همین روی، تمام تلاش خود را برای ضربه وارد کردن به این گروه مقاومتی به کار بسته‌اند.

علیرغم این تلاش‌های مذبوحانه از سوی ایالات متحده آمریکا، به نظر می‌رسد که سلسله اقدامات بغداد مبنی بر اعتراض رسمی و علنی به آمریکایی‌ها و همچنین تصمیم آن برای شکایت از واشنگتن در مجامع بین المللی، مقدمه‌ای برای تسریع در روند اخراج تروریست‌های آمریکایی بر اساس مصوبه پارلمان عراق، باشد.

کد خبر 4878697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha